İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Kazım Özalp İlkokulu

Kazım Özalp İlkokulu

(212) 5820484
Adres
Sümer Mah. Şehit Piyade Er Yaşar Yeşilkır Sok. No12 B Blok Zeytinburnu / İstanbul
Vizyon
Küreselleşen dünyada daha aydınlık kuşaklar yetiştirecek, eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Gelişime açık kadromuz ve sahip olduğumuz donanımla öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, kendini gerçekleştirebilen, sosyal hayata ve yüksek öğrenime hazır; çağdaş ve laik gençler yetiştirmektir.
Başarılar
24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri "Hatırlanmak Güzeldir" Resim Yarışması İlçe Üçüncülüğü: Hiranur YİĞİT Geleneksel Çocuk Oyunları Yakan Top 2009 Doğumlu 3. Sınıf Öğrencileri İlçe Birinciliği İfed Oyunları Dördüncü Sınıflar İlçe İkinciliği "Etkinliği Geliştir, Geleceği Değiştir" Yarışması "Benim Mini Sözlüğüm" Etkinlik Materyali Çalışması İle Türkçe Dalında Üçüncülük Ödülü
Öğretim Şekli :İkili Öğretim Sabahçı - Öğlenci
Sabahçı Grup: 08:00 - 12:50 Öğlenci Grup: 13:10 - 18:00
Doğalgaz / Kalorifer
Ulaşım
Okulumuz Marmaray Zeytinburnu İstasyonuna yaklaşık 400m mesafededir. Okulumuzun önünden Bakırköy´e, Cevizlibağ´a, Merter´e giden dolmuşlar geçmektedir. Okulumuzun önünde otobüs durağı bulunmaktadır. Duraktan Taksim´e Mecidiyeköy´e Beyazıt´a ve Eminönü´ne direk otobüsler gitmektedir.
Servisimiz yoktur.
Yerleşim Yeri
Zeytinburnu ilçesi, Sümer Mahallesi, sahil kesimine daha yakın bir konumda bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İstanbul Zeytinburnu´nda Sümer Mahallesinde bulunmaktadır. Zeytinburnu Kaymakamlığına 2 km mesafededir. Zeytinburnu Marmaray İstasyonuna 400 m mesafededir.
Geleneksel Çocuk Oyunları, Basketbol, Halk Oyunları Çalışmaları,
Bilimsel Etkinlikler
Satranç Turnuvası, Akıl ve Zeka Oyunları, Kodlama, eTwinning Çalışmaları, Harezmi Eğitim Çalışmaları
Proje Çalışmaları