İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Kazım Özalp İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri & Cümle / Afiş Tasarım Yarışması

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Cümle / Afiş Tasarımı yarışması yapılacaktır.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarfından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Afiş Tasarım Yarışması düzenlenecektir.

Çocuk Şiirleri Antolojisinden seçilen şiirler sınıfta okutularak, çocukların anlamını bilmediği üç kelime seçmesi istenir. Seçilen bu üç kelimeden anlamlı bir cümle oluşturması ve afiş tasarlaması istenir.

Her sınıftan en iyi üç afiş tasarımını seçilerek okul idaresine 1 Ocak tarihine kadar teslim edilmesi beklenmektedir. Tüm sınıf seviyelerinden seçilen en iyi afiş tasarımı yarışmaya gönderilecektir. Kazanan öğrenciye e-kitap okuyucu hediye edilecektir.

İl Milli Eğitim tarafından yürütülen proje kapsamındaki yarışmaya tüm öğrencilerimizin katılımını beklemekteyiz.
Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 17:02 - Görüntülenme: 70