İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Kazım Özalp İlkokulu

Mrt

4. sınıf öğrencisi Süleyman Yusuf  yazdığı kitapları tanıtıp arkadaşalarına örnek teşkil etti .öğrencimizin  elinden tutup destek olan  öğretmenimiz Canan Kutlu ve yanında olan ailesine teşekür ederiz.

Mrt

12 Mart 1921 ttarihinde kabul edilen İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif  Ersoy'u anma programı düzenlendi...

Mrt

Türk Böbrek Vakfı tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik böbrek sağlığı eğitimi verildi. Eğitimi veren Türk Böbrek Vakfı eğitmeni Kübra Hanıma teşekkür ederiz.

Okulumuzda narkotik polisi  seminer düzenledi.

Kurul Toplantıaı Yapıldı.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk yarıyıl karneleri öğrencilerimize dağıtıldı.

Ock

Kızılay Kan Bağışı Kampanyamızda okulumuz öğrencilerinin, öğretmenlerinin, çalışanlarının ve velilerinin büyük çabasıyla ilçemizde gerçekleşen kan bağışı kampanyalarının rekorlarını kırdık.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli, eğitici ve öğretici bir hafta geçirmeleri amacıyla düzenlenen "dönem sonu faaliyet haftası", öğrencilerin sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere keyifle katılmalarını sağlıyor.

Ock

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerimiz için bayrak töreni öncesinde okulumuzda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz Hikaye Yazma ve Anlatma Yarışması finalini okulumuz kütüphanesinde gerçekleştirdik.

Ock

10 Ocak Çarşamba günü okulumuzda kurulan Kızılay Kan Bağış Organizasyonu çadırına Zeytinburnu Kaymakamımız Adem USLU ve Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail ÇETİNKAYA ziyarette bulundular.

Ock

Okulumuzda düzenlenen Equilibrio Turnuvası birincisi 2/I sınıfı öğrencimiz Melike Bayır oldu.