İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Kazım Özalp İlkokulu

Ock

Okulumuzda düzenlenen Equilibrio Turnuvası birincisi 2/I sınıfı öğrencimiz Melike Bayır oldu.

Ock

Okulumuz 4/B ve 4/F sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, okul müdürümüz eşliğinde mahallemizdeki esnafı ziyaret ederek, Kan Bağışı'nın önemine dikkat çektiler.

Ock

Okulumuzda düzenlenen Mangala Turnuvası birincisi 3/L sınıfı öğrencimiz Zeynep TEKİN oldu.

Ara

Okulumuzda yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında hazırlanan çalışmalardan panolarımızda sergilenen çalışmalar..

Ara

Okulumuzda Yerli Malı haftasına yönelik etkinlikler devam ediyor.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Sözlük Tasarım Yarışması okulumuz öğrencilerinden yoğun ilgi gördü.

Ara

Okulumuz 4. sınıf öğrencilerine yönelik Yeşilay Bağımlılıkla Mücade Derneği tarafından bilinçlendirme semineri yapıldı.

Ara

Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Haftası okulumuzda büyük bir coşkuyla ve tüm sınıfların katılımıyla kutlanıyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Töreni

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Ara

Cumhuriyet Bayramı coşkusu okulumuzda etkinliklerle kutlandı.

Nis

Okulumuzda her hafta en temiz sınıf seçilip, çocuklara bu değeri sınıflarında yaşattıkları için flama verilerek geri bildirim veriliyor.  Bu hafta seçilen 1/F ve 3/F sınıfını örnek davranışlarından ötürü tebrik ediyoruz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği kök değerleri okulumuzda yaşatmak amacıyla oluşturulan değer ağacında, örnek  davranış gösteren öğrencilerimizin fotoğrafları da yer alıyor. Bu sayede öğrencilerimizde değerlerin kalıcı olması için motivasyon sağlanıyor.

Nis

SEEDS IN MY POCKET / CEBİMDEKİ TOHUMLAR adlı eTwinning projesi Türkiye-Romanya ve Ürdün ortaklığıyla çalışmalarına başlamıştır.